Kırkpınar Hasanpaşa Mahallesi Fatih 1 sok. no:7 Sapanca/ SAKARYA 0532 783 10 54
Neden Sapanca ?

Neden Sapanca ?

Sapancamız İstanbul’a yakınlığıyla ulaşım kolaylıkları ile ön plana çıksa da aslında doğal güzellikleri yıllardır bir çok doğasevere kaçamak noktası olan harika bir destinasyondur. 
Son dönemde Sapanca’da popülerliğini hızla artıran bungalov ve villa konaklamaları uzun tatil sürelerini ve çok önceden yapılan planlamaları bir kenarda bırakarak, hızlı bir şekilde , ani kararlarla " Hadi bugün Sapanca’ya gidelim"  şeklinde bir aksiyona dönüşen hızlı tatil planları arasında ilk sıralarda yer almaktadır.


Bu tarz konaklamalar ülkemizde eski yıllarda en çok Fethiye kaş Kalkan bölgesinde popülerlerken, hatta bölgemizden de bir çok bölge sakinimiz gerek tatillerini geçirmek, gerekse de balayı tatili olarak o bölgedeki villaları tercih ediyordu. Ancak son dönemde bu bölgedeki alternatiflerimizin artması ile birlikte bölge turizmi’ne çok fayda sağlayan ve ülkemizin nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu bölgeye çok yakın ve kolay ulaşım noktasında olan, Sakarya Sapanca bölgesi hızlı tatil planlarının merkezi haline gelmiş bulunmaktadır.


İstanbul Anadolu yakası’nda bir kafede vakit geçiren dört arkadaş hadi bir yerde gidip yemek yiyelim diye karar verdiklerinde, Sapanca’ya gelip bir gece konaklama ile birlikte hem yemeklerini yiyebilir hem de kendilerine ait bahçelerinde mangal yaparak doyasıya eğlenebilirler, üstelik bu hızlı kaçamak için çok büyük bir bütçeye ve çok fazla vakite de ihtiyaç duymadan bu fırsatı yakalayabilirler.


Akdeniz ve Ege bölgesi yaz tatili için bir alternatif olsa da kısa tatiller ve hafta sonları için hem bütçesel nedenler hem de ulaşım kolaylığı ile Artık Sapanca bir Numara alternatif tatil merkezidir.